English is comming.

 

Intro:

Det beste buldrefeltet i Rauma ligger gjemt inne i skogen på Skiri, et lite stykke opp i Romsdalen. Det finnes et utall bulder på steinene. Her arrangerer blant annet Norsk Fjellfestival barnebuldring hver juli, men selv de mest hardbarkede kan finne noe å bryne seg på.

Ankomst:

Fra Åndalsnes følges E139 til Man kommer til Skiri. Stedet er ikke markert av veiskilt, men ca 7 km etter Marstein ligger to gårder på venstre hånd i en slak venstresving.

Parkering:

200 meter etter Skiri er det en avkjørsel på venstre side til en liten lomme av skogsveier. Her kan man parkere bilen, men man må være obs på at det er 80-sone på stedet, og at avkjøring og spesielt påkjøring er noe skummelt.

Anmarsj:

Fra parkeringen krysser man tilbake over E139 og følger en traktorvei/sti innover skogen. Etter bare 40 meter kommer man til en jernbane som må krysses. Denne er stengt av jernbaneverket, og porten skal holdes stengt. Innover skogen ligger bulderne spredt utover, men stinettet avslører beliggenheten til de fleste prosjektene.

Værforhold:

Beliggende dypt nede i Romsdalen er det få soltimer per døgn på dette feltet. Dette fører til at opptørking går sakte på en del av de lette rutene. De sterkt overhengende berøres lite av dette.

Spesielle forhold:

På grunn av en del myr i området er det anbefalt å ta med myggspray. I tillegg er det viktig å opprettholde den gode tonen med grunneiere. På Skiri har vi tillatelse fra en grunneier, så eventuelt nye prosjekter MÅ sjekkes opp mot eventuelle eiendomsgrenser. Vær oppmerksom på at toget ikke tuter ved den stengte jernbaneovergangen, og at togtrafikk er normalt også utover NSBs togavganger.