Menu

Login

Hviledag? Eller er det noe så sjeldent som en regnværsdag i Romsdalen? Ikke fortvil. Områdene har mulighetene som gir deg nok å henge fingrene i, selv i dårlig vær.

Spisesteder

Sødahlhuset - Sødahlhuset ligger i Sentrum av Åndalsnes og er det koseligste stedet for å få seg en kaffe. Her finner du en blanding av håndarbeid, lokal kunst, eksotisk kaffe og områdets største utvalg av øl. Alt kan toppes med en herlig lunsj.

Arrangementer

Raumakulturhus.no - Raumakulturhus er Rauma sin storstue og ligger i tilknytting til Grand Hotel. Her er det stadig kulturelle arrangement. Kinoen i Åndalsnes ligger også i kulturhuset.

Museum

Konfeksjonsmuseet i Isfjorden - På Tokle i Isfjorden ligger Konfeksjonsmuseet. Her er historien om konfeksjonsbygden Isfjorden samlet. Museet er åpent for grupper i sommersesongen. Ta kontakt på Turistkontoret på Åndalsnes for mer informasjon.

Sagelva vasskraftsenter - Her har du Norsk kulturarv på sitt aller beste. Her har lokale entustiaster bygd opp et fantastisk vasskraftsenter som viser alle måter en kan utnytte vannkrafta. Dette er virkelig verdt et besøk, uværsdag eller ei!

Aktiviteter

Innendørs buldring - På Risen ved Åndalsnes ligger en innendørs klatrevegg som fungerer fint som trening på regnfulle dager. Nøkkel kan leies på Sødahlhuset.

Treklatring - Det var vel her det startet for oss alle, klatring i trærne er kanskje det første møte med klatringen for de fleste. På regnværs dager kan dette virkelig være en morsom aktivitet for hele familien. Ved klatrefeltet Nedre Blåhammeren er det en flott furuskog som er velegnet til og klatre i. Her finner du også benker og en fin bålplass.  

Elvepadling - Ulvåa er kjent som en solid padleelv.

Festivaler

Norskfjellfestival - Norsk Fjellfestival er blitt en bauta i Raumasamfunnet. Den tradisjonsrike festivalen er blitt et viktig del av sommeren for Rauma. Her finner du aktiviteter og arrangement for hele familien.

RaumaRock - RaumaRock har blitt en av årets virkelig store hendelser for Raumasamfunnet. Rockefestivalen har de siste årene blitt stadig større, og kan vise til store internasjonale navn de siste årene. Skal du bare ha en tur til Romsdalen i år, så er ikke første helgen i august å forakte!